TEAM & SFEER

Corbit heeft een eigen dynamische sfeer en draagt een aantal waarden hoog in het vaandel. Work-life balance was bij ons al belangrijk voor het een dooddoener in employer branding werd. Gewoon omdat het in het DNA van het bedrijf en de mensen zit

DE VIER WAARDEN VAN EEN CORBIT IT’ER

01 – DUIDELIJKHEID

Niet teveel woorden, maar daden. No-nonsense, rechttoe rechtaan én overzichtelijk.

02 – MENSELIJKHEID

Geïnspireerd op open-source software: toegankelijk, transparant en altijd open voor verbetering en om er zelf mee aan de slag te gaan.

03 – INFORMEEL

De sfeer is nooit té, maar altijd in balans, evenwichtig en rustgevend … wel altijd gezellig en fun.

04 – IMPACTVOL

Goed voor de wereld en de anderen. Projecten met maatschappelijke relevantie én met elegante en juiste oplossingen. Want hoe anders?

JOBS BIJ CORBIT

Heb je een startersprofiel of al wat meer ervaring? Zoek je een job met opleidingskansen en een fijne werksfeer in Gent? Dan zijn we naar jou op zoek!

DE OCTO-POSSE

Max

MAX

Also known als Maximilian voluit. Max leidt de support afdeling. En leidt bijgevolg ook alle support engineers op. Max is de handige Harry van de bende. Telefoon aan de ene hand, toetsenbord aan de andere lost hij elk probleem zo op. 

In zijn vrije tijd is hij amateur fotograaf en gaat hij klimmen in binnen en buitenland. Onder andere in Thailand, vandaar dat zijn lievelingsgerecht ook Thaise noedelsoep is.

Frederik

FREDERIK

Frederik is systeem beheerder en is dus ook 1 dag per week actief op de helpdesk. Hij helpt met plezier klanten verder, geen vraag is hem te veel, ook al blijkt het probleem soms te liggen aan de stekker die niet in het stopcontact zit. 

Hij was niet altijd IT-er evenwel, hij herschoolde zichzelf via de VDAB tot Bachelor in de IT. Na de uren speelt hij speelt graag met Lego met zijn dochter van vijf.

Jonathan

JONATHAN

Jonathan is software engineer en afkomstig van Wondelgem. Hij kwam bij Corbit terecht via zijn masterproef voor Dégage, het grootste auto- en fietsdelen-platform van België.

Ondanks het feit dat hij nog maar 2 jaar bij Corbit werkt, is hij voor het verkiezingssoftware project ook 2 weken op verplaatsing geweest naar Gambia. Om zijn fysieke energie kwijt te kunnen, heeft hij lang judo gedaan maar recentelijk slaat hij graag een pluimpje op het badmintonveld.

Jonas

JONAS

Jonas is system engineer bij Corbit en zet infrastructuren en firewalls op alsof ze voor hemzelf zouden zijn. Omdat hij zelf van groot Gent is, vond Jonas het vree wijs dat ze bij Corbit, in centrum Gent dus, ook pas afgestudeerde IT bachelors zochten. Hij heeft eigenlijk zelfs nooit zijn diploma moeten bovenhalen, zijn kennis en enthousiasme waren genoeg voor Corbit.

Jonas is naast IT octopus ook een sportieve octopus op zijn koersvelo, op het padelveld en in het zwembad.

Robin

ROBIN

Ook partime kan je bij Corbit aan de slag. Robin is halftijds support engineer bij Corbit en werkt halftijds voor vzw Kompas, die trouwens klant is van Corbit . Hij zit ook privé graag achter de computer om wat te gamen bijvoorbeeld.

Bovenal gaat hij graag iets eten of een pintje drinken. Met een echte gourmet cheese burger kan je hem het meest plezier doen.

Kenny

KENNY

Kenny is al van in het begin van Corbit werkzaam als system engineer. Ook hij heeft zich herschoold bij de VDAB tot IT-er want was oorspronkelijk accountant fiscalist van opleiding. Van een switch gesproken!

Kenny is daarnaast ook master in de verdedigingssporten. Zijn absolute favorite is de Israëlische verdedigingskunst Krav Maga dat ook je spieren doet nadenken want het draait allemaal om muscle memory, het trainen van automatische reflexen.

BAYNA

Bayna is systeem beheerder. Via zijn stage is hij bij Corbit terechtgekomen, waar hij zich meteen thuis voelde.

Met Bayna is niet alleen je computernetwerk veilig want in zijn vrije uren is hij een competitieve boxer en heeft daarvoor jarenlang judo gedaan. Laat dat je niet afschrikken want hij is een behulpzame octopuser.

Tibo

TIBO

Tibo is software engineer. Hij kreeg de gelegenheid om zijn stage te voltooien bij Corbit, waar hij betrokken was bij de ontwikkeling van hun interne tool genaamd Swiftbooks.

Zijn interesses omvatten het lezen van comics, het genieten van buitenactiviteiten met zijn hond en bovenal het beoefenen van programmeeractiviteiten.

Dries Corbit Profielfoto

DRIES

De vingers van Dries zijn meer dan alleen een instrument om toetsenbord en muis te bedienen. In zijn verkiezingsregistratie software dienen vingerafdrukken immers ook om burgers op unieke manier te registreren. Ook andere biometrische data zoals gezichts- en irisherkenning bezorgen hem geen klamme handjes, omdat Dries van opleiding bio- ingenieur is.

Om te ontspannen tussen alle handmade software door, gaat Dries op zijn surfboard de golven achterna.

Kristof Corbit Profielfoto

KRISTOF

De handdruk van Kristof is altijd stevig. Hij is immers een geboren netwerker. Weet alles van mensen én systemen. En weet als geen ander hoe ze met elkaar te connecteren. Voor hem is ‘IT’ dus allerminst onpersoonlijk, maar een manier om mensen samen te brengen door elegante oplossingen te zoeken.

Splinter in de vingers? Dat kan. Want in zijn vrije tijd bouwt Kristof eigenhandig violen. Van een gelijkgestemde gesproken …

BEN JIJ OOK EEN OCTOPUS IT’ER EN HEB JE ZIN OM ONS TE VERVOEGEN?

Stuur dan gewoon een mailtje met je cv naar: jobs@corbit.be

Eerst even checken of een job bij Corbit iets voor jou is? Stel je gerust even voor op onze chat.