Je zet on-premise of remote cloud infrastructures op voor onze klanten en je bent hun directe aanspreekpunt.

Je bent verantwoordelijk voor het verder mee uitbouwen, vernieuwen, up-to-date houden en automatiseren van de omgevingen van de klanten.

Je bent leergierig en wil je graag verder ontwikkelen in (Azure) cloud, virtualisatie, platform migratie en storage oplossingen.

Je zal het grootste deel van de tijd remote werken van op Corbit of van je thuisbureau maar in geval van een groot infrastructuur project zal je soms ook on-site bij de klant gaan. 1 dag per week ben je zelf het aanspreekpunt van de helpdesk, de andere dagen werk je ongestoord aan klantenprojecten.

Je genoot minimaal een Bachelor Informatica of een Bachelor Elektronica (ICT) of je hebt gelijkaardige ervaring.

Pluspunten: kennis van producten zoals O365, Azure, Fortigate, VMWare, HyperV, Unifi, Veeam, Windows Server, Sharepoint, WVD, Power Apps, Powershell, VDI

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wij bieden je een voltijdse of 4/5de job voor onbepaalde duur in een aangename werkomgeving in Gent centrum. Je bent omringd door vak-experts die je intensief opleiden en begeleiden. Een goede woon-werk balans is voor ons zeer belangrijk. De meeste klanten bevinden zich in en rond Gent, dus geen files. Je kunt rekenen op een competitief salaris afhankelijk van je relevante ervaring.