Wij zijn op zoek naar jobstudenten met IT kennis, dit zowel tijdens het jaar en/of tijdens de schoolvakantie. Studeer je nog, maar heb je zin om 1 à 2 dagen per week ons team te versterken, geef dan zeker een seintje. Of ken je iemand in je omgeving met dit profiel, aarzel dan zeker niet om deze vacature te forwarden. Veel van onze jobstudenten vinden het fijn om op deze manier kennis te maken met een job in IT en kiezen er vaak nadien voor voltijds bij Corbit aan de slag te gaan.

Wie zoeken we?

 • ofwel software developers, met kennis van:
  • Javascript (React Js, Node Js)
  • Java
  • C# desktop applicaties
 • ofwel systeembeheerders, met kennis van:
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Netwerk infrastructuur
  • Microsoft Windows Server 2019, Microsoft Active Directory
  • Helpdesk